Hjertestarter

Grundejerforeningen har opsat en hjertestarter af mærket Zoll AED Plus på ydersiden af trådhegnet ind til vandværket (overfor Kassemosevej 10). Hjertestarteren er tilgængelig døgnet rundt og er placeret i et opvarmet skab med lys. 

Vores hjertestarter er synlig på Trygfondens apps: "Hjertestart" og "Hjerteløber". Det betyder, at det også er muligt for beboere uden for Trevang at hente vores hjertestarter og redde liv andre steder end i vores område. 

Du opfordres til løbende at holde øje med, at hjertestarteren er at finde i skabet. Hjertestarteren udsender en biblyd hvert minut, når batterikapaciteten bliver lav. Såfremt hjertestarteren mangler i skabet eller udsender en biblyd, kontaktes bestyrelsen. Vi kan kontaktes her.

Grundejerforeningen anbefaler, at du melder dig som hjerteløber. Som hjerteløber melder du dig frivilligt til at løbe ud med en hjertestarter og yde hjertelungeredning, hvis der sker et hjertestop i nærheden af dig. Det eneste der kræves er, at du er 18 år og har en smartphone. Jo flere tilmeldte hjerteløbere vi er i Trevang, jo større er sandsynligheden for at hjertestarteren kommer hurtigt frem både i Trevang, men også i resten af region Hovedstaden, hvor ordningen er gældende. 

IMG_2531.JPG