Hjertestarter i Trevang - kom og få demonstration

Kære beboere i Trevang

Grundejerforeningen har besluttet at imødekomme Christian Thomsens (Vanddamsvej 1a) rigtig gode forslag om at opsætte en hjertestarter i Trevang. Der er derfor nu opsat en hjertestarter (Zoll AED Plus) på ydersiden af trådhegnet ind til vandværket (overfor Kassemosevej 10). Hjertestarteren er tilgængelig døgnet rundt og placeret i et opvarmet skab med lys. 

Lørdag den 2. december kl. 11.00 foran vandværket vil paramediciner Michael Byskov forestå en demonstration af hjertestarteren. Så kom forbi til en lærerig og hyggeligt stund med dine naboer.

Derudover opfordres I beboere løbende til at holde øje med, at hjertestarteren er at finde i skabet. Hjertestarteren udsender en biblyd hvert minut, når batterikapaciteten bliver lav (holder ca. 5 år). Såfremt hjertestarteren mangler eller udsender biblyd kontaktes bestyrelsen. 

Vores hjertestarter er synlig på Trygfondens apps: "Hjertestart" og "Hjerteløber". Det betyder, at det også er muligt for beboere uden for Trevang at hente vores hjertestarter og redde liv andre steder end i vores område. 

En anbefaling er at downloade Hjerteløber-App'en og tilmelde sig som hjerteløber. Som hjerteløber melder du dig frivilligt til at løbe ud med en hjertestarter og yde hjertelungeredning, hvis der sker et hjertestop i nærheden af dig. Det eneste der kræves er, at du er 18 år og har en smartphone. Jo flere tilmeldte hjerteløbere vi er i Trevang, jo større sandsynlighed for at hjertestarteren kommer hurtigt frem både i Trevang, men også i resten af region Hovedstaden, hvor ordningen er gældende. 

Afslutter med ønsket om at vores hjertestarter aldrig skal komme i brug, men hvis det alligevel sker, så vil der nu være en øget sandsynlighed for, at vi kan redde liv.